HJK:lle uusi laitapuolustaja – ”Olen iloinen, kun pääsen Suomen suurimpaan seuraan”

© Kuva: Juha Tamminen

Helsingin Jalkapalloklubi ja laitapuolustaja Dylan Murnane ovat solmineet heinäkuun loppuun ulottuvan sopimuksen. Australialaispakki on harjoitellut HJK:n kanssa helmikuusta lähtien.

– Dylan on juoksuvoimainen, vahvasti hyökkäyksiä tukeva laitapuolustaja, jolta löytyy pallollista laatua. Nyt kun puolustuslinjan vahvuudesta on muutamia pelaajia vasta kuntoutumassa täyteen pelikuntoon, oli meillä tarve täydentää pelaajistoa alkukauden tiiviiseen pelitahtiin. Dylan vastaa tähän tarpeeseen erittäin hyvin, ja on tärkeää, että hän on myös ehtinyt olla jo joukkueen arjessa mukana pidemmän aikaa, kommentoi HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula seuran tiedotteessa.

Aiemmin urallaan Murnane, 26, on pelannut kaksi kautta IFK Mariehamnissa ja sitä ennen Norjassa Kongsvinger IL:ssä, mutta viime vuoden hän oli ilman seuraa. Hän on kotoisin Melbournesta ja on edustanut siellä Melbourne Victorya ja Port Melbourne Sharksia.

– Olen iloinen, kun pääsen Suomen suurimpaan seuraan. Tämä on minulle hieno mahdollisuus, kommentoi Murnane.


PÄIVÄN VIHJE: CHELSEA – ARSENA

Onko Arsenal paikallistaistelussa helppo pala huippuvireiselle Chelsealle?