HJK:n hyökkääjä Enoch Banza siirtyy Norjan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavaan Raufoss IL:ään kaksivuotisella sopimuksella.

21-vuotias Banza on HJK:n oma kasvatti ja edusti seuraa kahdeksanvuotiaasta lähtien. HJK saa hänestä siirtokorvauksen, sillä oikeana laitahyökkääjänä viihtyvällä Banzalla oli Klubin kanssa voimassaoleva sopimus vuoden 2022 loppuun asti.

Banza sai HJK-vuosien aikana vastuuta edustusjoukkueessa 11 ottelun verran. Kahtena viime vuotena hän pelasi lainalla KPV:ssa (2019) sekä RoPS:ssa (2020).

– Haluan kiittää kaikkia HJK-taustoja, pelaajia ja faneja, jotka ovat uskoneet minuun. Nyt minun on aika lähteä uuteen ympäristöön, ja lähden hyvillä fiiliksillä. Klubi-ajasta jäi minulle ihan hyvät fiilikset. Tietenkin kaikki ei mennyt suunnitelmien mukaan, mutta olen iloinen, että sain kasvaa HJK:n ympäristössä, Banza sanoi HJK:n verkkosivuilla.

Banzasta tuli samalla yhdeksäs HJK:n akatemiakasvatti, joka siirtyi kansainvälisille kentille viimeisen kahden vuoden aikana.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
Enoch Banza Norjaan

Klubin oma kasvatti siirtyy norjalaiseen Raufossiin. Siirto on yhdeksäs HJK:n akatemiakasvatin kansainvälinen siirto kahden vuoden sisään.

👉🏼 hjk.fi/artikkelit/mie…

#HJK #Helsinki #Veikkausliiga #OnVainYksiKlubi #hjkhelsinki