Juventuksen kausi on ollut vähintäänkin haasteellinen.

Porto pudotti seuran Mestarien liigan neljännesvälierissä ja Serie A:ssa Juventus on jäänyt jo 13 pisteen päähän Internazionalesta, kun viisi kierrosta on pelaamatta.

Juventus on parhaillaan neljäntenä Serie A:ssa. Viidentenä oleva Napoli nousee Juventuksen kanssa tasapisteisiin voittamalla maanantaina Torinon. Juventus taistelee siten tosissaan paikasta ensi kauden Mestarien liigaan.

Juventuksen urheilutoimenjohtaja Fabio Paraticin mukaan päävalmentaja Andrea Pirlo luotsaa joukkuetta ensi kaudellakin, jos Juventus selviää Mestarien liigaan.

– Emme ajattele B-vaihtoehtoa, eli sitä, ettemme pelaisi ensi kaudella Mestarien liigassa. Luotamme täysin omaan tekemiseemme. Luotamme valmentajaan ja pelaajiimme. Pirlo on varmasti valmentajamme ensi kaudella, jos pääsemme Mestarien liigaan, Paratici totesi Sky Sport Italialle.

Pirlo on saanut kuluvalla kaudella huomattavasti kritiikkiä. Italialaismedioiden mukaan Massimiliano Allegri palaisi mielellään Juventuksen päävalmentajaksi, jos Pirlo saisi potkut.