Juventuksen putken katkeaminen yhä lähempänä, yllätysratkaisija jatkoi Interin voittokulkua: ”Me kaikki koemme olevamme tärkeitä”

© Kuva: Getty Images

Juventuksen yhdeksän kautta jatkuneen mestaruusputken katkeaminen Serie A:ssa on yhä lähempänä. Sarjakärki Internazionale otti sunnuntaina jo yhdennentoista peräkkäisen voittonsa sarjaotteluissa, kun Cagliari kukistui Milanossa maalein 1-0.

Kun sarjaa on pelaamatta kärkipään joukkueiden osalta kahdeksan kierrosta, on Inter toisena olevaa AC Milania 11 pistettä edellä. Serie A:ta vuosikausien ajan hallinnut Juventus on 12 pisteen päässä (EDIT: Juventus voitti sunnuntaina Genoan maalein 3-1).

Interin voittomaalin teki 77. minuutilla kokenut wingback Matteo Darmian, joka on saanut kauden aikana hyvin vaihtelevasti peliaikaa. Tänään Darmian oli avauksessa, kiitti luottamuksesta ja korosti pelin jälkeen joukkueen roolituksen onnistumista. Maali oli Darmianille Serie A -kauden toinen, ja yhteensä kolmas.

– Kohtasimme tänään hyvän joukkueen, joka puolusti hyvin alusta lähtien. Kun kohtaa joukkueen, joka tukkii syöttölinjat, on maalitilin avaaminen vaikeaa. Tämä on kuitenkin meille erittäin tärkeä voitto, Darmian sanoi DAZN:n haastattelussa.

– Me kaikki olemme osa ryhmää ja tunnemme olevamme tärkeitä. Tiedämme, että jokainen on valmis pelaamaan, kun kutsu käy. Kauden loppuun on silti vielä pitkä matka kuljettavana.

Darmianin maali syntyi vaihdossa aloittaneen Achraf Hakimin hyvästä esityöstä ja syötöstä takatolpalle, josta Darmian liukui pallon maaliin. Interin valmentaja Antonio Conte juoksi kulmalipulle juhlimaan osumaa pelaajiensa kanssa ja moiskautti Hakimille isällisen ylpeän pusun.

– Jokainen tietää, että valmentajamme on intohimoinen, ja panee koko sydämensä ja sielunsa peliin. Olemme erittäin iloisia näistä tärkeistä kolmesta pisteestä. Tämä voitto oli takaa-ajajille psykologisesti tärkeä viesti, Darmian lisäsi.

Lähde: Football-Italia


PÄIVÄN VIHJE: CHELSEA – ARSENA

Onko Arsenal paikallistaistelussa helppo pala huippuvireiselle Chelsealle?