Katso: Viuhahtaja tyhjällä stadionilla sai somen repeämään – ”Nyt olen nähnyt kaiken”

© Kuva: Getty Images

Ylipäätään yleisön näkeminen jalkapallo-otteluissa on ollut viime aikoina harvinainen näky. Europelejä on pelattu viimeisten 12 kuukauden aikana vain harvoin katsojien läsnäollessa ja myös useimmat Euroopan sarjat pyörivät paraikaa koronapandemian takia tyhjien katsomoiden edessä.

Sitäkin harvinaisempi näky oli, kuinka torstaisen Granadan ja Manchester Unitedin välisen Eurooppa-liigan ottelun ensiminuuteilla kentälle juoksi viuhahtaja. Parrakas mies hölkkäsi kentälle täysin ilkosillaan kädet levitettyinä ja jäi lopulta kentälle selin makaamaan.

Eniten hämmästystä herätti sosiaalisessa mediassa se, kuinka kentälle pääsi juoksemaan alaston mies, kun katsomoihin ei pääse vaatteet päälläkään. Hassuttelujen kirjo on ollut laaja.

– Hetkinen, miten kentälle on päässyt viuhahtaja? Oliko hän joku valmennusjohdon jäsenistä tai toimittaja, joku Twitterin käyttäjä kyseli.

– Fellaini teki paluun viuhahtajana, toinen vitsaili viitaten Manchester Unitedin komella hiuskuontalolla varustettuun entiseen pelaajaan Marouane Fellainiin.

– Viuhahtaja tyhjällä stadionilla? Nyt olen nähnyt kaiken.

Kyseinen alaston mies, on tuttu näky Granadan kaduilta, kuten eräs somen käyttäjä toi ilmi. Hän on entinen yrittäjä Olmo García, joka kiipesi viime joulukuussa muun muassa Granadan tuomiokirkon torniin. Maaliskuussa hänet bongattiin laskettelemasta ilkosillaan Sierra Nevadan hiihtokeskuksessa.

Olmo García on ollut granadalaisille tuttu alastomuudestaan jo syyskuusta 2016 lähtien. Hän kertoi tammikuisessa haastattelussaan pitävänsä alastomuuttaan ja sen kautta tehtävää valistustaan ”työnä”. García on sanonut tavoittelevansa rauhaa, harmoniaa ja kestävää inhimillistä ja ympäristöllistä kehitystä.

Granadan poliisi otti miehen kiinni ennen kuin peliä päästiin jatkamaan. Manchester United haki Espanjasta 2-0-vierasvoiton Marcus Rashfordin ja Bruno Fernandesin maaleilla.

Lähteet: SportBibleIdealMarca ja El Oteador


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta