”Kuka kirosi Neymarin?” – C Moren studiotiimi hehkutti brassitähden pelaamista

© Kuva: Getty Images

Tämä artikkeli koskee ottelun ensimmäistä puoliaikaa. Luo otteluraportti TÄÄLTÄ.

Bayern München johtaa Paris Saint-Germainia 1-0 Mestarien liigan puolivälierien toisessa osassa. Ottelupari on yhteismaalein tilanteessa 3-3, mutta PSG on menossa jatkoon vierasmaalisäännön ansiosta.

Avausjakso tarjosi runsaasti vauhtia ja tilanteita, mutta Eric Maxim Choupo-Moting on vastannut illan toistaiseksi ainoasta osumasta. Toisessa päädyssä lähimpänä maalintekoa on ollut PSG:n brasilialaistähti Neymar, joka laukoi ensimmäisellä puolikkaalla pallon kahdesti tolppaan ja kertaalleen ylärimaan.

C Morelle ottelua selostava Tuomas Virkkunen lähettikin avausjakson päätteeksi studiotiimille kysymyksen: ”Kuka kirosi Neymarin?”

– Neymar pelasi fantastisen ensimmäisen jakson. Yksi ylärima, kaksi tolppaa. Ei maalia, mutta eipä paljoa enempää voi yksi hyökkääjä olla esillä, avasi studioisäntä Petri Pasanen.

– Huikea eka jakso. Neymarista voi sanoa, että hän on pelipäällä tänään. Tuosta näkee sellaisen rentoutuneen pelifiiliksen, joka hänellä on. Koko ajan haastaa ja on koko ajan valmiina laukomaan, jatkoi Mikael Forssell.

Mika Väyrysen mukaan Neymarin pelaaminen on kehittynyt dynaamisempaan suuntaan.

– Edelleen tulee niitä hetkiä, kun hän haluaa ohittaa yksi vastaan yksi -tilanteissa puolustajan seisovilta jaloilta, ja hän pystyy siihen parhaimmillaan. Mutta nyt nähdään paljon enemmän sitä, että hän haluaa tehdä kovavauhtisia juoksuja syvyyteen, haluaa kuljettaa ja hän on tosi usein maalintekopaikoilla.


PÄIVÄN VIHJE: CHELSEA – ARSENA

Onko Arsenal paikallistaistelussa helppo pala huippuvireiselle Chelsealle?