Paris Saint-Germain on selvittänyt tiensä Mestarien liigan välieriin. PSG hävisi tiistaina Bayern Münchenille 0-1, mutta ottelupari päättyi yhteismaalein tilanteeseen 3-3 ja PSG eteni vierasmaalisäännön ansiosta jatkoon.

Ensimmäinen kymmenminuuttinen eteni tasaisissa merkeissä. Neymar ja Kylian Mbappé vaivasivat Bayernin puolustajia näyttävillä kuljetuksillaan.

Tunnustelevan alun jälkeen kummassakin päädyssä rupesi tapahtumaan. Bayernin maalivahti Manuel Neuer oli kuitenkin huomattavasti työllistetympi kuin PSG:n kollegansa Keylor Navas.

Neymar tuntui olevan kuin kirottu. Brassitähti pamautti pallon lyhyen ajan sisällä kahdesti tolppaan ja kertaalleen ylärimaan.

Kun pariisilaisille ei maistunut, Bayern rokotti 40. minuutilla. Navas torjui ensimmäisen yrityksen, mutta irtopallossa oli valppaana Eric Maxim Choupo-Moting, joka puski pelivälineen sisään.

PSG heilutti verkkoa, kun kellossa oli noin vartti jäljellä. Mbappé karkasi läpiajoon ja tykitti pelivälineen voimalla verkkoon, mutta avustava nosti lopulta lippunsa.

Pariisilaiset joutuivat loppua kohden puolustuskannalle, mutta onnistuivat silti murtautumaan pari kertaa nopeisiin hyökkäyksiin. Hieman paremmilla ratkaisuilla PSG olisi voinut iskeä itsekin osuman, mutta se onnistui pitämään viime kauden mestarin kurissa. Bayern ja PSG ottivat yhteen viime vuoden loppuottelussa, jonka saksalaiset voittivat 1-0.

PSG kohtaa välierävaiheessa joko Manchester Cityn tai Borussia Dortmundin. City voitti ensimmäisen osan 2-1.

Tiistain toisessa puolivälieräkamppailussa Porto voitti Chelsean 1-0, mutta Chelsea eteni jatkoon yhteismaalein 2-1. Chelsea saa välierävastustajakseen Liverpoolin tai Real Madridin, joka voitti avausosan 3-1.