Kylian Mbappéen kohdistunut twiitti oli liikaa – Man Cityn tähtipelaaja antoi potkut Twitter-tiliä ylläpitäneelle yritykselle

© Kuva: Getty Images

Manchester Cityn nuori tähtipelaaja Phil Foden on antanut potkut hänen Twitter-tiliään ylläpitäneelle someyritys Ten Toes Medialle.

Kun City selvitti keskiviikkona tiensä Mestarien liigan välieriin, jossa se kohtaa PSG:n, Fodenin Twitter-tilillä julkaistiin twiitti, johon oli tägätty Kylian Mbappé ja jossa luki ”Oletko valmis?” Perään oli lisätty kättely-emoji.

Foden suuttui twiitistä ja se poistettiin hyvin nopeasti julkaisun jälkeen. City-tähti piti tarpeettomana sitä, että Mbappé mainittiin twiitissä.

20-vuotias Foden päätyi lopulta siihen ratkaisuun, että jatkossa hän hoitaa sometilinsä päivitykset itse ja antoi potkut hänen Twitter-tiliään jo parin vuoden ajan ylläpitäneelle yritykselle.

Ten Toes Median perustaja Ben Weisfeld kertoi olevansa pettynyt Fodenin päätökseen, mutta toivotti hänelle kaikkea hyvää jatkoon. Yritys vastaa myös muun muassa Tottenhamin Harry Kanen, Man Unitedin Victor Lindelöfin sekä Real Madridin Vinícius Júniorin sometileistä.


PÄIVÄN VIHJE: CHELSEA – ARSENA

Onko Arsenal paikallistaistelussa helppo pala huippuvireiselle Chelsealle?