Lähde: Tottenhamin ykköstähti Harry Kane on lähtökuopissa

© Kuva: Getty Images

Tottenhamin tähtihyökkääjä Harry Kane aikoo tavoitella tulevana kesänä siirtoa muualle, jos lontoolaisjoukkue ei pääse ensi kaudeksi Mestarien liigaan, kertoo The Athletic.

Englannin maajoukkuekapteeni on turhautunut siihen, ettei ole voittanut urallaan yhtään pokaalia, ja häntä huolettaa, että Tottenham näyttäisi jäävän toista kautta putkeen Mestarien liigasta ulos. Tällä hetkellä Tottenham on Valioliigassa seitsemäntenä, kun kahdeksan kierrosta on pelaamatta.

Athleticin mukaan Manchester City ja Manchester United ovat Kanen todennäköisimmät vaihtoehdot, jos hän päättää lähteä Tottenhamista, mutta siirto Englannin ulkopuolelle ei ole mahdottomuus. Kane haluaisi kuitenkin ensisijaisesti jäädä Englantiin.

Kanen siirto toiseen seuraan ei ole itsestäänselvyys, vaikka hän haluaisikin lähteä. Hänellä on Tottenhamin kanssa sopimus kesään 2024 saakka, ja lontoolaisseuran puheenjohtaja Daniel Levy tunnetaan todella tiukkana neuvottelijana. Lähtökohtaisesti Tottenham ei missään nimessä halua luopua Kanesta.

Tottenhamia vuodesta 2004 lähtien edustanut Kane on pelannut seuran edustusjoukkueessa 328 ottelua tehden niissä yhteensä 217 maalia ja syöttäen 46. Kanen edellä Tottenhamin kaikkien aikojen maalipörssissä on vain Jimmy Greaves (266).


PÄIVÄN VIHJE: CHELSEA – ARSENA

Onko Arsenal paikallistaistelussa helppo pala huippuvireiselle Chelsealle?