Mino Raiola paljasti: Borussia Dortmund ei halua myydä Erling Braut Hålandia – ”Välillämme ei ole sotaa”

© Kuva: Getty Images

Maailman tunnetuimpien pelaaja-agenttien joukkoon kuuluva Mino Raiola edustaa Erling Braut Hålandia.

Raiola on viime aikoina keskustellut muun muassa Barcelonan, Real Madridin ja englantilaisseurojen kanssa Hålandin mahdollisesta siirrosta. Raiola on halunnut kuulla Euroopan suurimpien seurojen tarjouksia.

Raiolan mukaan Dortmund ei halua myydä Hålandia kesällä. Hålandin sopimuksessa ei ole tällä hetkellä ulosostopykälää, joten seura kykenee asettamaan hänelle hintalapun tänä kesänä.

Vuoden kuluttua Hålandin sopimuksessa aktivoituu tiettävästi 75 miljoonan euron ulosostopykälä.

– Voin sanoa sen, että olin Dortmundissa keskustelemassa seuran kanssa. Michael Zorc (Dortmundin urheilutoimenjohtaja) teki meille selväksi sen, ettei Dortmund halua myydä Hålandia tänä kesänä. Kunnioitan sitä mielipidettä, mutta se ei automaattisesti tarkoita, että olisin samaa mieltä. Dortmundilla oli hyvin selvä mielipide. Siitä olemme samaa mieltä, Raiola totesi Sport1:n haastattelussa.

– Välillämme ei ole minkäänlaista sotaa. Päinvastoin. Suhteemme seurajohtoon on hyvä. Minusta kirjoitetaan paljon tyhmiä juttuja, mutta ei se haittaa minua. En koskaan puhu medioille neuvotteluista. Puhun niistä vain pelaajille, heidän perheille ja seuroille.

Håland siirtyi RB Salzburgista Dortmundiin tammikuussa 2020.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004