Tässäko Zlatan Ibrahimovićin loistokkuuden syy? Joukkuekaveri paljasti tähtihyökkääjän hurjan vaatimustason

© Kuva: Getty Images

AC Milanin edustusjoukkueeseen tällä kaudella noussut Lorenzo Colombo on paljastanut, kuinka vaativa Zlatan Ibrahimović on jokaisissa harjoituksissa.

19-vuotias italialaishyökkääjä pääsi syyskaudella nauttimaan Ibrahimovićin opeista milanolaisseurassa, mutta tammikuussa hänet lainattiin sarjaporrasta alemmas, Italian Serie B -joukkue Cremonesen riveihin.

Colombo pitää itseään onnekkaana, että hän pääsi näin nuorena ammentamaan oppia yhdeltä jalkapallohistorian parhaimmalta hyökkääjältä.

– On vaikea selittää sitä, kuinka onnekkaalta tunsin oloni harjoitellessani hänen kanssaan, Colombo kertoi Goalille.

– Ibrahimović on tehnyt jalkapallohistoriaa, joten pelaaminen hänen kanssaan samassa joukkueessa urasi alussa oli etuoikeus, jota harvoilla on ollut. Olin hyvin onnekas.

– Yritin ammentaa häneltä oppia niin paljon kuin pystyn ja toivon, että se auttaa minua tulevaisuudessa.

– Hän oli erittäin vaativa harjoituksissa ja vaatii kaikilta aina parasta. Jos joku teki virheen, hän antoi nuhteet välittömästi.

– Koen että se oli minulle erittäin hyödyllinen asia. Se pakotti nostamaan rimaa ja samalla myös pakotti nostamaan suoritustasoa.

39-vuotiaan Ibrahimovićin korkea vaatimustaso lienee ainakin osasyy siihen, miksi ruotsalaishyökkääjä on pelannut huipulla jo 20 vuoden ajan – ja vieläpä menestyksekkäästi.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.