Ykköseen valmistautuva Turun Palloseura on lainannut keskikenttäpelaaja Sonny Hiltonin Fulhamista heinäkuuhun ulottuvalla sopimuksella.

Fulhamin edustusjoukkue pelaa Englannin pääsarjassa Valioliigassa. Hilton, 20, on pelannut lontoolaisseuran alle 23- ja 18-vuotiaiden joukkueissa ja edustanut Englantia nuorten maajoukkueissa.

– Sonny on nuori ja lupaava Fulhamin pelaaja, joka sai nilkkavamman viime elokuussa. Hän on nyt taas mukana täysillä ja halusi jatkaa omaa kauttaan pidemmälle. Me etsimme tietynlaista pelaajaa Englannista ja Skotlannissa ja satuin tuntemaan Sonnyn asioidenhoitajan hyvin. Sieltä löytyi kontakti ja yhteys, TPS:n päävalmentaja Jonatan Johansson kommentoi seuran tiedotteessa.

– Sonny pystyy pelaamaan keskikentällä oikeastaan kaikilla paikoilla, kuten kasi- ja kymppipaikoilla ja myös laidassa. Haluan hänestä linkin keskikentän ja hyökkääjiemme väliin. Sonny on ollut jo karanteenissa ja saamme hänet nyt heti harjoituksiimme mukaan, jatkoi Johansson.

– TPS:llä on ollut hyvät yhteydet Fulhamiin jo vuosien takaa, eli hyvää historiaa sinne. Katsotaan, miten tilanne etenee nyt Sonnyn kanssa ja jatkossa myös Fulhamin kanssa. Sonnyn lainasopimus ulottuu nyt toistaiseksi heinäkuun 17. päivään asti. Saimme nyt hyökkäävän keskikenttäpelaajan, mutta meillä on edelleen myös hyökkääjä haussa. Meillä on olemassa myös laina-ajan jälkeisen ajan suunnitelma, TPS:n urheilujohtaja Mika Laurikainen taustoittaa.

TPS Jalkapallo Miehet

@TPSjalkapallo
S O N N Y ⚽️ H I L T O N

✍️ 20-vuotias Sonny Hilton vahvistaa TPS:n keskikenttää heinäkuuhun ulottuvalla lainasopimuksella: fc.tps.fi/fi/uutiset/ful…

#FCTPS #Ykkönen #Turku #TKOMV #FFC