Ole Gunnar Solskjær on valmentanut Manchester Unitedia noin kahden ja puolen vuoden ajan.

Solskjær on vahvasti matkalla kohti Eurooppa-liigan finaalia. Manchester United kukisti AS Roman välierien avausosassa 6-2.

Manchester Unitedissa Solskjærin kanssa vuosituhannen alussa pelannut Diego Forlán kertoi mielipiteensä entisestä pelitoveristaan Marcan haastattelussa.

– Sain pelata hänen kanssaan samassa joukkueessa kahden ja puolen vuoden ajan. Hän on loistotyyppi ja huippuammattilainen. Hän on juuri sellainen, millaisen kuvan hänestä saa television välityksellä. Ole Gunnar on hyvin rauhallinen persoona. Tietenkin hän voi suuttua, kuten me kaikki muutkin, mutta pohjimmiltaan hän on rauhallinen, Forlán avasi.

– Hän pitää pelin opiskelusta ja työskentelystä. Kun olimme yhdessä penkillä, hän kertoi meille vastustajien puolustajista ja siitä, mitä meidän pitäisi pelata heitä vastaan, jos pääsisimme kentälle. Ole Gunnar analysoi tarkasti sitä, mitä kentällä tapahtui.

Forlánin mielestä Solskjær on hyvin rauhallinen, rehellinen ja perhekeskeinen persoona.

– Hän ei analysoinut pelkästään itse peliä vaan myös sitä, miten hänen pitäisi sijoittua päästäkseen maalipaikkaan. Kyseessä on hyvin rehellinen persoona ja perhekeskeinen ihminen.

Lähde: MARCA