Vedonlyönnin ammattilainen Olli Koski on onnistunut tekemään suorastaan huimaa tulosta kuluvan vuoden aikana La Ligaan asettamillaan vedoilla. Kosken palautusprosentti on ollut 127, mitä voidaan pitää todella hyvänä lukemana. Koski kertoi NordicBet Studiossa myös vetovihjeen El Clásicoon.

Vedonlyönnissä palautusprosentti kertoo karusti sen, onko vedonlyönti ollut kannattavaa vai ei. Ammattilaiset peilaavat omaa pelaamistaan nimenomaan palautusprosentin kautta. Palautusprosentti saadaan, kun ansaittujen voittojen summa jaetaan tehtyjen sijoituksien summalla. Kun lukema on yli 1.00 (100%), on vedonlyönti ollut voitollista.

Koski kertoi NordicBet Studiossa, että hänen La Ligaan asettamat vetonsa ovat tuoneet erinomaisia tuloksia alkuvuoden aikana.

– La Liga on mennyt todella hyvin. Palautusprosentti on 127 ja reilu 50 yksikköä voittoa. Jos yksikköpanos on ollut kymmenen euroa, niin reilu 500 on tullut pelkällä La Ligalla. Sitten jos panos on ollut suurempi, niin nollia vain siihen perään. Se on ollut hyvä tulos, jopa ehkä petollisen hyvä, Koski kertoo NordicBet Studiossa.

Pitkässä juoksussa prosentti tulee luultavasti kuitenkin laskemaan.

– Ei tuollaista tulosta ole pitkässä juoksussa mahdollista tehdä. Tämä on nyt sitä varianssin huippua. Ihan mukava fiilis, mutta ei se vedonlyönti mitään helppoa ja hauskaa ole, että kyllä se on ihan oikeaa duunia. Koski muistuttaa.

Lauantaina La Ligassa pelataan El Clásico, yksi maailman suurimmista jalkapallo-otteluista. Real Madrid isännöi Barcelonaa. Clásicossa panokset ovat jo itsessään suuret, mutta tällä kertaa pelataan myös elintärkeistä pisteistä mestaruustaiston kannalta.

Kosken mukaan Barcelona on hienoinen suosikki Clásicossa. Vedonlöynnin ammattilainen muistuttaa silti Realin erinomaisesta Liverpool-voitosta viime tiistailta Mestarien liigassa.

– Sen esityksen (Liverpool-voiton) perusteella näkisin tämän ottelun hyvin pienen marginaalin pelinä. Vaikka Barcelona on paperilla ehkä hieman parempi joukkue, niin tuo Madridin viimeinen esitys (Liverpoolia vastaan) voi tuoda flow-tilan, jota on koko kausi odotettu, Koski arvioi.

Koski muistuttaa myös Real Madridin puolustuspään poissaoloista. Realilta on topparit Sergio Ramos sekä Raphaël Varane sivussa. Sen lisäksi Real Madrid on melkoisessa otteluruuhkassa, kun Mestarien liigan puolivälierät täyttävät kalenterin Clásicon ympärillä.

Siitä huolimatta Koski laittaa rahat kiinni Real Madridin voittoon.

– Laitetaan Real Madrid lapulle. Tällä hetkellä, kun tätä lähetystä tehdään, NordicBetillä on tarjolla 2,95 kerroin Realin voitolle. Toki tässä on virheanalyysin riskiä jonkun verran, kun Realilla on ottelukuormaa. Panostaso pidetään suht matalalla, kevyt 3/10-panostus voisi olla näillä kertoimilla hyvä, Koski vinkkaa.

El Clásico pelataan lauantaina 10.4., ja ottelu käynnistyy kello 22. Ottelua voi seurata C Moren kanavilta ja C Moren suoratoistopalvelusta.