AC Milanin sopimustilanne on tulenarka. Maalivahti Gianluigi Donnarumman ja keksikenttäpelaaja Hakan Calhanoglun sopimukset päättyvät kesällä, eikä jatkosta ole tietoa. Nyt seuran tekninen johtaja Paolo Maldini ilmoittaa, että jatkoneuvottelut on jäädytetty kokonaan.

Kuumana käyvä taistelu europelipaikoista on yksi asiaan vaikuttava tekijä. Toinen sellainen on eittämättä Donnarumman lauantain tapaaminen seuran ultrakannattajien kanssa. Il Corriere della Sera kertoo nuoren veskarin lähteneen tapaamisesta kyyneleet silmissään.

Milanin ultrat olivat tiettävästi esittäneet uhkavaatimuksen maalivahdille, jonka pelätään olevan siirtymässä Juventukseen sopimuksensa päätyttyä. Esitetyt vaihtoehdot olivat jatkosopimuksen tekeminen, tai istuminen penkillä, kun Milan kohtaa Juven ensi sunnuntaina.

Maldini muistutti periaatteista ANSA:n välityksellä.

– On tärkeää huomauttaa, että kukaan Milanin ulkopuolella ei päätä siitä, kuka milloinkin pelaa, tai kuka tekee jatkosopimuksen. Peluutus on valmentajan, sopimusasiat seuran vastuulla.

– Tästä hetkestä alkaen, kaikki neuvottelut sopimusten jatkamisista ovat jäädytettyinä kauden loppuun saakka. Joukkueen on saatava keskittyä tapahtumiin kentällä. Tulemme suojelemaan pelaajiamme, kuten olemme tähänkin saakka tehneet.