Chelsean ennätyshankinnalta kysyttiin hinnastaan finaalin jälkeen – haastattelija pahoitteli naureskellen vastausta

© Kuva: Getty Images

Kai Havertzin debyyttikausi Chelseassa sujui ajoittain ailahdellen, mutta lauantaina hän oli yksi illan suurimmista onnistujista, kun hän ratkaisi maalillaan 1-0-voiton joukkueelleen Mestarien liigan finaalissa Manchester Cityä vastaan.

Havertz pääsi Mason Mountin pystysyötöstä nokikkain maalivahdin kanssa, kiersi hänet ja laittoi pallon tyhjiin.

– En tiedä, mitä sanoa. En oikeasti tiedä, mitä sanoa. Tämä on uskomaton tunne, me ansaitsimme tämän, hehkutti 21-vuotias saksalaistaituri BT Sportille.

Havertz pelasi lauantaina 20. ottelunsa Mestarien liigassa, mutta teki vasta ensimmäisen maalinsa kilpailussa. Parempaan paikkaan se ei olisi voinut tulla.

– Olen odottanut sitä pitkään ja nyt tein sen.

– Olen tehnyt 15 vuotta töitä tämän hetken eteen.

Haastattelija Des Kelly kysyi Havertzilta, tuntuiko hänestä, että hän maksoi lauantaina siirtosummansa takaisin. Chelsea maksoi viime kesänä Havertzista Bayer Leverkusenille seurahistoriansa ennätyskorvauksen, 80 miljoonaa euroa.

– Jos totta puhutaan, niin minua ei kiinnosta se vittuakaan. Me voitimme vittu Mestarien liigan, vastasi Havertz naureskellen.

Kelly pyysi katsojilta anteeksi Havertzin kielenkäyttöä, mutta sanoi hymyillen, että kaikki ymmärtänevät Chelsean pelaajien tunnelman olevan katossa.

Havertz jakoi myöhemmin haastattelun omalla Twitter-tilillään saatetekstillä: ”Pahoittelut kiroilusta. Mestarien liigan finaali, tiedättehän…”

Voit katsoa twiitin alta. Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.