Juventuksen hyökkääjän Cristiano Ronaldon agentti Jorge Mendes sanoo, että portugalilaistähti ei ole palaamassa Sporting Lissaboniin.

Ronaldolla, 36, on vuosi jäljellä sopimustaan Juventuksessa, ja häntä on huhuttu viime aikoina Sportingiin, jossa hän aloitti ammattilaisuransa. Aiemmin tällä viikolla Ronaldon äiti lupaili Sportingin mestaruusjuhlien yhteydessä, että hän yrittää houkutella poikansa takaisin Lissabonin suurseuraan.

Mendesin mukaan paluu Portugaliin ei ole kuitenkaan tällä hetkellä Ronaldon suunnitelmissa.

– Cristiano on todella ylpeä Sportingin mestaruudesta, kuten hän on julkisesti osoittanut, mutta tällä hetkellä hänen urasuunnitelmansa eivät liity Portugaliin, kommentoi Mendes Recordin haastattelussa.

Ronaldon lähtöhuhut ovat yltyneet Juventuksen rämpiessä kentän puolella. Tämänhetkisen sarjataulukon perusteella torinolaisjätti on jäämässä ulos ensi kauden Mestarien liigasta, mikä olisi valtava taloudellinen isku Juventukselle. Ronaldo taas on yksi maailman parhaiten palkatuista pelaajista, eikä Eurooppa-liigan uskota houkuttelevan hänen tasoista pelaajaa.

Juventus osti Ronaldon kesällä 2018 Real Madridista 117 miljoonalla eurolla. Portugalilaistähti on pelannut Juvessa 131 ottelua tehden niissä yhteensä sata maalia ja syöttäen 22.