Dortmund vahvistaa: Jadon Sancho olisi saanut siirtyä jo tammikuussa – Manchester United ei vastannut huutoon

© Kuva: Getty Images

Borussia Dortmundin urheilutoimenjohtaja Michael Zorc osaa ladella totuuksia Erling Braut Hålandista ja Jadon Sanchosta varmasti unissaankin, niin usein häneltä kahdesta komeetasta kysellään. Oletus kuitenkin on, että Zorc oli valvetilassa, kommentoidessaan kaksikon siirtonäkymiä ARD:lle.

– Jadonin kanssa meillä oli jo viime kaudella herrasmiessopimus siitä, että tiettyjen ehtojen täyttyessä hän voi siirtyä toiseen seuraan. Erlingin kanssa vastaavaa sopimusta ei ole.

Kovinta kyytiä Englannin A-maajoukkuehyökkääjä Sanchoa oltiin viemässä Manchester Unitediin, tammikuun siirtoikkunassa. Huomioiden herrasmiessopimuksen, avaimet olisivat siis olleet samoissa käsissä, joissa on punaisten siirtokassan avain.

– Lopulta kävi niin, että vaatimuksia ei täytetty.

21-vuotiaan Sanchon sopimus bundesliigaseuran kanssa jatkuu kesään 2023. Transfermarktin arvio hänen markkina-arvostaan on 100 miljoonaa euroa. Vuotta nuoremman Hålandin kontrahti on voimassa kesään 2024, ja samainen lähde arvioi hänen olevan vielä 10 miljoonaa seurakaveriaan arvokkaampi.