Euroopan seurajoukkuejalkapallokausi 2020-2021 huipentuu tällä viikolla Eurooppa-liigan ja Mestarien liigan loppuotteluihin. Suuren jalkapalloyleisön kannalta ilahduttavaa on, että molemmat pelit nähdään myös ilmaiskanava Subilla.

Tänään keskiviikkona Gdanskissa pelattavassa Eurooppa-liigan loppuottelussa kohtaavat Manchester United ja Villarreal. Lauantaina Lissabonissa pelattavassa Mestarien liigan finaalissa puolestaan pelaavat Manchester City ja Chelsea.

Lähetys Eurooppa-liigan loppuottelusta alkaa sekä C Moressa että Subilla tänään kello 21.30. Studioisäntä Petri Pasasen seurana studiossa ovat asiantuntijoina Sami Hyypiä ja Teemu Tainio. Lauantainen Mestarien liiga -lähetys alkaa puolestaan C More Sport 1 –kanavalla kello 21 ja Subilla kello 21.30. Molemmat ottelut alkavat kello 22.

Pasanen ja Virkkunen ovat äänessä tuttuun tapaan myös Mestarien liiga -finaalissa. Lauantain loppuottelun asiantuntijoina ovat HJK:n valmentaja Toni Koskela sekä 26 vuotta sitten itse Mestarien liigan voittanut Jari Litmanen.

[readmore from=Eurocupit]

– Lauantaina upea eurofutiskausi saa näyttävän päätöksen. Kentällä huipentuu joko Pepin (Guardiola) vuosien projekti tuoda pokaaleista suurin vihdoinkin Cityn palkintokaappiin, tai sitten kesken kauden vastuun Chelseasta ottanut Thomas Tuchel saa haudata viime elokuun finaalitappion muistot, Pasanen hehkuttaa ennakkoasetelmia C Moren tiedotteessa.

– Studion kokoonpano on timanttinen, ja oma tehtäväni on rakentaa katsojille viihdyttävä ja viiltävän osuva sisältö yhdessä Tonin ja Jarin kanssa.