Huuhkajat-kapteeni Tim Sparvin seura vaihtuu taas: ”Kreikalla tulee aina olemaan erityinen paikka sydämessäni”

© Kuva: Juha Tamminen

Tim Sparvin seura vaihtuu jälleen. Huuhkajien kapteeni vahvisti Instagramissa jättävänsä AEL Larissan yhden kauden jälkeen.

34-vuotias Sparv siirtyi Kreikan liigaan AEL:iin vuosi sitten lähdettyään tanskalaisen Midtjyllandin paidasta. Keskikenttäpelaaja esiintyi kauden aikana yhteensä 19 ottelussa.

Kreikka tarjosi Sparville lyhyestä ajasta huolimatta unohtumattoman vuoden.

– Kiitos Kreikka, Larissa ja AEL tästä vuodesta. Kreikalla tulee aina olemaan erityinen paikka sydämessäni, koska tyttäreni syntyi täällä. Olen kiitollinen jokaiselle ihmiselle jonka tapasin täällä ja auttoi minua ja perhettäni tämän ruuhkaisan vuoden aikana, Sparv kirjoitti Instagram-tililleen.

– Kerroin viime kaudella Midtjyllandin ja Tanskan jätettyäni haluavani erilaisen kokemuksen, koska tunsin haluavani erilaisen kokemuksen koska minun täytyi kasvaa. Sain todellakin sen.

– Minusta tuli isä, koin ensimmäiset maanjäristykseni, vietin joulun koronaviruksessa ja minulla oli ensimmäinen leikkaukseni. Kaikki tämä tapahtui yrittäessäni sopeutua uuteen seuraan ja yhteiskuntaan omineen perinteineen.

AEL putosi kauden päätteeksi Kreikan pääsarjasta sarjaporrasta alemmaksi. Karsiutumisella oli vaikutuksensa Sparvin päätökseen.

– AEL on syvältä sisältä hieno seura uskollisella kannattajakunnalla ja menestyneellä historialla, mutta heillä on tilaa kehittyä. Asioita on muutettava, jos seura aikoo toistaa 80-luvun menestyksensä.