Helsingin Jalkapalloklubiin täksi kaudeksi palannut keskikenttämies Sebastian Dahlström hyppäsi Markus Halstin tavoin HJK Klubi 04:n avauskokoonpanoon Ykkösen otteluun MP:tä vastaan tänään tiistaina.

Dahlström, jolle ottelu oli hänen ensimmäinen koskaan Miesten Ykkösessä, nousi saman tien ratkaisevaan rooliin Töölön pimenevässä illassa.

24-vuotias laukoi Mika Väyrysen luotsaaman miehistön johtoon vain kuuden minuutin jälkeen ja osui toistamiseen pelin 11. minuutilla.

Jos alla oleva upotus ensimmäisestä maalista ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ykkösliiga

@ykkosliiga
Sebastian Dahlströmin Ykkösen ura sai ihan tehokkaan alun. 💁‍♂️ @hjkhelsinki #Ykkönen

Klubi 04 johti ottelua 2–1-lukemin ensimmäisen puoliajan jälkeen. Oliver Kangaslahti vastasi MP:n kavennuksesta viisi minuuttia ennen taukovihellystä, kun hän laukoi pallon rangaistuspotkusta sisään.

Toisella puoliskolla Samuel Anini Jr viimeisteli Klubi 04:n kolmannen maalin, kun peliä oli takana 65 minuuttia. Halsti piti sen sijaan huolen siitä, ettei MP onnistunut maalinteossa toistamiseen.

Jos alla oleva upotus Halstin pelastuksesta ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ykkösliiga

@ykkosliiga
Markus Halsti ei suostu häviämään Ykkösen debyytissään. Tärkeä liuku @Halstinho'lta! 👊 #Ykkönen

Klubi 04, joka oli hävinnyt kaksi ensimmäistä sarjapeliään tällä kaudella, voitti ottelun lopulta 3–1-lukemin.

Halsti ja Dahlström ovat jääneet alkukaudella pienelle vastuulle Toni Koskelan alaisuudessa, joten kumpikin varmasti toivoo, että tiistain vahvat näytöt muuttavat tilannetta pian parempaan suuntaan.