Todellisella yllätyssiirrolla IFK Göteborgiin maaliskuussa liittynyt Marek Hamsik, 33, teki maanantaina ensimmäisen maalinsa Ruotsin Allsvenskanissa.

Slovakian maajoukkuetähti latasi pallon IK Siriuksen verkkoon upealla volleylla kulmapotkun jälkitilanteesta, kun peliä oli takana noin 52 minuuttia. Pysäyttämätön laukaus laittoi maaliverkon niin piukeaksi, ettei peliväline jäänyt edes sen sisälle.

Jos alla oleva videoupotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

discovery+ sport 🇸🇪

@dplus_sportSE
MAREK HAMSIK! Wow vilket mål av mittfältaren!
Se matchen nu på discoveryplus.se

Vaikka maali ei riittänyt tuomaan Göteborgille voittoa, piti Hamsik sitä yhtensä uransa hienoimpana osumana.

 

– Näin sen ottelun jälkeen ja ajattelin että: ”Vau, fantastista.” Se oli yksi hienoimmista maaleista, jonka olen koskaan tehnyt, sanoi Hamsik ruotsalaislehti Aftonbladetin mukaan 2–2-päättyneen tasapelin jälkeen.

Hamsik muistetaan parhaiten vuosistaan italialaisjätti Napolissa, jossa hän pelasi yhteensä 12 kauden ajan. Hän jätti seuran Napolin eniten otteluita pelanneena (520) ja toiseksi eniten maaleja tehneenä (121) pelaajana. Tällä kaudella Hamsik on pelannut kuusi ottelua Ruotsin pääsarjassa.