Kuopion Palloseura kaatoi FC Lahden 4–2-lukemin tiistai-iltana.

Kyseessä oli KuPS:n ensimmäinen voitto tämän kauden Veikkausliigassa. Ensimmäisestä kahdesta pelistä se onnistui nappaamaan vain yhden pisteen. Simo Valakarille voitto Lahdesta oli puolestaan hänen ensimmäinen Veikkausliigan vieraspelistä.

KuPS siirtyi johtoon jo avausvartin sisällä, kun Diogo Thomas ohjasi MacDonald Ngwan puskun sisään Urho Nissilän antaman vapaapotkun jälkeen. Kyseessä oli KuPS:n kauden ensimmäinen maali. 0-1.

Vain neljää minuuttia myöhemmin KuPS tuplasi johtonsa, kun Nissilän vapauttama Santeri Haarala laukoi pallon pienestä kulmasta Antonio Regueron selän taakse. 0-2.

Artikkeli jatkuu videon jälkeen. Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Veikkausliiga

@Veikkausliiga
MAALI! ⚽

Santeri Haarala lisää KuPSin johtoa Lahdessa nopean hyökkäyksen päätteeksi.

#veikkausliiga #LAHKUPS

Suomen Cupin viime viikonloppuna voittanut KuPS dominoi avausjakson tapahtumia, mutta päästy yhden omiin ennen puoliaikavihellystä. Geoffrey Chinedun avausosuma Veikkausliigassa sai syntynsä, kun hän puski Kari Arkivuon keskityksen lähietäisyydeltä maaliin. 1-2.

Kavennusmaali ei kuitenkaan keltapaitoja hetkauttanut. Tunnin kohdalla Nissilä palautti joukkueensa kahden maalin johdon Lahden heikon puolustamisen seurauksena. 1-3.

Jos alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

MAALI! ⚽⁣⁣
⁣⁣
Cup-mestaruuskrapulasta ei ole tietoakaan, kun KuPS osuu jo kolmannen kerran Lahdessa. Vahvaa ottelua pelaava Urho Nissilä pääsee maalin makuun. ⁣
⁣⁣

Vielä kymmenen minuuttia ennen päätösvihellystä Altin Zeqiri kavensi lukemat, kun hän ampui pallon pienestä kulmasta aivan vasemman tolpan juureen. 2-3.

Vain noin minuutti maalinsa jälkeen Zeqirillä meni kuitenkin kasetti sekaisin, mikä johti hänen ulosajoonsa. Zeqiri taisteli Nissilän kanssa pallosta kentän ulkopuolella, mutta meni tönäisemään KuPS:n maalintekijää kasvoihin saatuaan pelivälineen itselleen. Tuuppausta seurasi pieni torikokous, jonka yhteydessä Zeqiri lensi punaisella ulos ja Thomas sai varoituksen.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

FC Lahti

@FCLahti1996
82' 🟥 Zeqiri huitaisee Nissilää kasvoihin ja saa punaisen kortin. Lahti pelaa lopun vajaalla.

(2-3) #LAHKUPS #FCLahti #Veikkausliiga

Kolme minuuttia ennen päätösvihellystä vaihdosta sisään tullut Usmani Sale kaunisteli lukemat vielä 2-4:ään lahtelaispuolustuksen karmaisevan sekoilun jälkeen. Nopeajalkainen hyökkääjä kiersi vastaan tulleen Regueron pitkän juoksun päätteeksi ja latasi pallon tyhjiin. Loppulukemat siis 2-4.