Lähteet: Ligue 1:n ranskalaistähti on lähellä siirtoa Meksikoon – nousisi heittämällä liigan arvokkaimmaksi pelaajaksi

© Kuva: Getty Images

Meksikon pääsarjaseura Tigres yrittää hankkia Ranskan maajoukkuelaiturin Florian Thauvinin, jonka sopimus Marseillessa on päättymässä, kertovat Marca Claro Mexico ja TUDN.

Thauvinin, 28, sopimus Marseillen kanssa umpeutuu tämän kauden jälkeen, jolloin hän on vapaa vaihtamaan seuraa ilman siirtokorvausta, ellei uutta diiliä synny. Transfermarkt-sivuston mukaan Thauvin on yksi maailman arvokkaimmista pelaajista, joka on mahdolllisesti saatavilla ilmaiseksi tulevana kesänä.

Tigres on tiettävästi ollut jo yhteydessä Thauvinin agenttiin. Viime syksynä ranskalaislaituri ihmetteli julkisesti, miksi hänen tasoisen pelaajan sopimuksen on annettu kulua näin pitkälle.

– Minusta tämä asia olisi pitänyt selvittää jo kauan sitten. Minun tasoisen pelaajan ei pitäisi olla tällaisessa tilanteessa, kommentoi Thauvin L’Equipen haastattelussa.

– Minulla ei ole muuta vaihtoehtoa [kuin miettiä siirtoa toiseen seuraan]. Marseille ei ole tarjonnut minulle sopimusta.

– Joko jään Marseilleen tai lähden ulkomaille.

Ranskan maajoukkueessa kymmenen kertaa esiintynyt Thauvin on pelannut tällä kaudella Marseillessa 42 ottelua tehden niissä yhteensä kahdeksan maalia ja syöttäen kymmenen.

Telediario kertoo, että Thauvinin siirto Tigresiin on jo ”90-prosenttisen” valmis. Transfermarkt-sivuston mukaan hänestä tulisi heittämällä Meksikon pääsarjan arvokkain pelaaja, sillä tällä hetkellä titteliä pitää hallussaan kymmenen miljoonan euron José Macías. Thauvinin markkina-arvoksi on arvioitu 28 miljoonaa euroa.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille