Lehti: José Mourinho haluaa AS Romaan kolme entistä suojattiaan Valioliigasta

© Kuva: Getty Images

AS Roman päävalmentajaksi siirtyvä José Mourinho haluaa tuoda seuraan kolme entistä suojattiaan Valioliigasta, kertoo Corriere dello Sport.

Mourinho ei ehtinyt olla kauan työttömänä. Hän sai kenkää Tottenhamista 19. huhtikuuta, ja 4. toukokuuta Roma kertoi hänen aloittavan joukkueen päävalmentajana ensi kaudella.

Corrieren mukaan Mourinho on jo ojentanut Roman seurajohdolle ostoslistan, jolla ovat Tottenhamin Eric Dier ja Pierre-Emile Højbjerg sekä Manchester Unitedin Juan Mata.

Dier, 27, ja Højbjerg, 25, kuuluivat kummatkin Mourinhon luottopelaajiin Tottenhamissa. Dier on pelannut Tottenhamissa kesästä 2014 lähtien, ja Mourinhon alaisuudessa hän sai runsaasti vastuuta topparina, mutta hän kykenee pelaamaan myös keskikentällä. Højbjerg taas hankittiin lontoolaisryhmän keskikentälle vasta täksi kaudeksi.

Mata, 33, operoi hyökkäävän keskikenttäpelaajan paikalla, johon Roma on etsinyt uutta pelaajaa. Kokeneen espanjalaistaiturin sopimus Unitedissa päättyy tämän kauden jälkeen, joten hän on saatavilla ilman siirtokorvausta. Mata pelasi Mourinhon alaisuudessa niin Chelseassa kuin Manchester Unitedissa.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 4-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle neljän maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!