West Ham -kasvatti, Manchester Unitedissa maailmantähdeksi noussut ex-toppari Rio Ferdinand jakaa ohjeita keskuspuolustustaan vahvistamaan pyrkiville seuroille.

42-vuotias kertoo omalla YouTube-kanavallaan ehdottomasta ykkösnimestä.

– Minkä tahansa topparia etsivän huippuseuran jolla on varaa, tulisi kääntää katseensa Marquinhosiin. Se on ainoa suunta, johon itse lähtisin.

27-vuotiaan brasilialaisen sopimus Paris Saint-Germainin kanssa jatkuu vuoteen 2024, ja mikä tahansa siirtosuunnitelma tulisi vaatimaan melkoisia ponnistuksia – ei kaikkein vähiten rahallisia sellaisia. Ferdinandin mukaan yrittää kannattaisi joka tapauksessa.

– Hän on isojen otteluiden pelaaja. Hän nousee esiin kaikissa todella isoissa otteluissa. Huippukuntoinen, nopea, romuluinen, taisteluiden kovettama, ymmärtää isojen pelien ilmapiirin. Todellinen huippupelaaja loistavalla asenteella, johtaja, kokonainen paketti.