Tuore valioliigamestari Pep Guardiola osti Barcelonasta hulppean miljoonakodin – Barcan entisen tähtipelaajan vanha asunto

© Kuva: Getty Images

Manchester Cityn valmentajana uransa kolmannen valioliigamestaruuden tiistaina varmistanut Pep Guardiola on ostanut vanhasta kotikaupungistaan Barcelonasta hulppean miljoonakodin. Menestysvalmentajan uusi huvila sijaitsee Pedralbes de Barcelonan kaupunginosassa, yhdellä sen arvokkaimmista kaduista. Guardiolan asuntokaupoista kertoi Crónica Global.

Guardiolan ostaman kodin neliöpinta-ala on 741 neliömetriä. Tontilla puolestaan on laajuutta 2 114 neliömetriä. Guardiolan kerrotaan maksaneen talosta kymmenen miljoonaa euroa. Manchester Cityn sisäpiirilähteet ovat vahvistaneet lehdelle asuntokauppojen synnyn.

Mikään tuore juttu talon osto ei ole, vaan kaupat tehtiin jo 12. helmikuuta. Myyvä osapuoli oli venäläinen liikemies. Kodista on uljaat näkymät Barcelonan kaupunkiin, ja naapurustossa asuu useita Barcelonan merkkihenkilöitä.

Guardiola ei ole suinkaan ensimmäinen Barcelona-taustainen kyseisen talon asukas. Samaa taloa asutti aikanaan Barcan meksikolaistähti Rafa Márquez, joka pelasi Barcelonassa seitsemän kauden ajan vuosina 2003-2010. Kahden viimeisen kauden ajan Guardiola toimi Barcelonassa Márquezin valmentajana. Siirryttyään jatkamaan uraansa MLS:n New York Red Bullsiin Márquez myi kodin jo mainitulle venäläisliikemiehelle, joka nyt siis myi sen Guardiolalle 11 vuotta myöhemmin.

Guardiola solmi viime marraskuussa Manchester Cityn kanssa uuden, kesään 2023 ulottuvan jatkosopimuksen. Siitä huolimatta mediassa on liikkunut ajoittain huhuja Guardiolan mahdollisesta paluusta Barcelonaan, nyt kun hänet aikoinaan Barcan valmentajaksi palkannut Joan Laporta on palannut seuran puheenjohtajaksi. Vielä huhut eivät ole kovin vahvalla pohjalla, mutta talokaupat voivat olla signaali siitä, että jossain vaiheessa paluu toteutuisi.

Lähde: Mundo Deportivo


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 4-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle neljän maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!