Uskomatonta! Liverpoolin maalivahti Alisson Becker teki voittomaalin – itki onnesta ottelun jälkeen

Englannin Valioliigassa nähtiin sunnuntaina harvinainen temppu, kun Brasilian maajoukkuevahti Alisson Becker onnistui tekemään Liverpoolille 2-1-voittomaalin vierasottelussa West Bromwichia vastaan.

Mestarien liigan paikasta taisteleva Liverpool oli jäämässä tasapeliin, kun se sai ottelun viimeisillä sekunneilla kulmapotkun.

Trent Alexander-Arnold lähetti kulmapotkun, pallo tavoitti ylös nousseen Alissonin, joka puski pallon upeasti vasempaan alakulmaan ohi West Bromin englantilaisvahti Sam Johnstonen.

Alissonin tekemä maali oli valioliigahistorian ensimmäinen maalivahdin tekemä voittomaali. Samalla se oli myös Liverpoolin 129-vuotisen seurahistorian ensimmäinen maalivahdin tekemä maali kilpailullisessa ottelussa.

Artikkeli jatkuu upotusten jälkeen.

 

Voitto oli Liverpoolille elintärkeä, sillä ilman sitä sen mahdollisuudet Mestarien liigaan olisivat olleet seitinohuet. Ei siis ihme, että voittomaalin tehnyt Alisson itki onnesta heti päätösvihellyksen jälkeen. Näin upeaa ja ikimuistoista hetkeä harva maalivahti pääsee urallaan edes kokemaan!


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 4-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle neljän maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!