Englannin Valioliigassa nähtiin sunnuntaina harvinainen temppu, kun Brasilian maajoukkuevahti Alisson Becker onnistui tekemään Liverpoolille 2-1-voittomaalin vierasottelussa West Bromwichia vastaan.

Mestarien liigan paikasta taisteleva Liverpool oli jäämässä tasapeliin, kun se sai ottelun viimeisillä sekunneilla kulmapotkun.

Trent Alexander-Arnold lähetti kulmapotkun, pallo tavoitti ylös nousseen Alissonin, joka puski pallon upeasti vasempaan alakulmaan ohi West Bromin englantilaisvahti Sam Johnstonen.

Alissonin tekemä maali oli valioliigahistorian ensimmäinen maalivahdin tekemä voittomaali. Samalla se oli myös Liverpoolin 129-vuotisen seurahistorian ensimmäinen maalivahdin tekemä maali kilpailullisessa ottelussa.

Artikkeli jatkuu upotusten jälkeen.

Reds Report

@_RedsReport
Alisson Becker is the first goalkeeper to score a Premier League winning goal.

#WBALIV #LFC 🔴

OptaJoe

@OptaJoe
1 - In Liverpool's entire club history since they were founded in 1892, Alisson is the first goalkeeper ever to score a competitive goal for the club. Absurd.

 

Voitto oli Liverpoolille elintärkeä, sillä ilman sitä sen mahdollisuudet Mestarien liigaan olisivat olleet seitinohuet. Ei siis ihme, että voittomaalin tehnyt Alisson itki onnesta heti päätösvihellyksen jälkeen. Näin upeaa ja ikimuistoista hetkeä harva maalivahti pääsee urallaan edes kokemaan!

Reds Report

@_RedsReport
Alisson Becker in tears after his goal with Liverpool 😢❤️

#WBALIV #LFC 🔴