MM-kisat
Englanti – Skotlanti
Perjantai 18.06. klo 22:00

Englannin ja Skotlannin kohtaamisessa on aina sähinää: joukkueet ovat keskenään rakkaita vihollisia. Ensimmäiset maaottelunsa joukkueet pelasivat jo lähes 150 vuotta sitten. Keskinäisiä maaotteluita joukkueilla on tähän mennessä peräti 114, joista Englanti on voittanut 48 matsia. Joukkueiden rivalry ei ole enää aivan sitä luokkaa kuin 1900-luvulla, mutta kyllä nämä matsit edelleen sytyttävät.

Englanti pelasi Kroatiaa vastaan hidastempoisen ja paikoitellen jopa pitkäveteisen ottelun, jonka voittomaalin teki Raheem Sterling. Ottelun tunnelataus ei ollut sillä tasolla, mitä Skotlantia vastaan tullaan todennäköisesti kokemaan. Skotit ovat tuntuvasti Kroatiaa kevyempitasoinen nippu, mutta mikä taidossa hävitään, se yritetään tunnelatauksella kuroa umpeen. Gareth Southgaten suojatit voivat odottaa siis fyysistä vastusta. Southgaten odotetaan harjoittavan hieman rotaatiota säästelläkseen pelaajia isompiin taistoihin.

Avausottelussaan Skotlanti hävisi Tshekille, ja tämä tappio iski kovaa joukkueen jatkomahdollisuuksiin. Skotlanti loi enemmän maalipaikkoja, muttei saanut pelivälinettä kertaakaan nuottaan. Tässä ottelussa Steve Clarken suojatit tulevat nostamaan riskitasoja tuntuvasti, jos Englanti menee ottelussa johtoon. Tasapelitilanteessa skotit eivät sen sijaan todennäköisesti ota riskejä.

Lyö vetoa ottelusta:

Englanti on joukkueista huikeasti taitavampi, ja se tulee jossain vaiheessa rankaisemaan. Skotlannin avatessa peliä lisäosumatkin ovat tilauksessa. Otetaan siis tasoituksella isäntiä: Aasialainen tasoitusveto, Englanti -1.5 kertoimella 2,04.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO