jättikerroin100

Huuhkajilla on huima yllätysmahdollisuus Tanskaa vastaan avausottelussa. Saat eurolla satasen jos Huuhkajat voittavat!

Sukupolvien unelma on toteutunut ja Suomi pelaa arvokisoissa lauantaina Tanskaa vastaan. Huuhkajat ei lähde otteluun suosikkina, mutta ei myöskään ole vailla mahdollisuuksia. Nyt pääset iskemään Huuhkajien yllätyssaumaan kaikkien aikojen kertoimella.

Futishuuma on Tanskassakin kovaa luokkaa ja nyt yleisö pääsee stadionille ensimmäistä kertaa pitkään aikaan. Tämä tuo tanskalaispelureille varmasti lisäpaineita ja antaa Huuhkajille iskun paikan. Senhän me hyvin tiedämme, että Teemu Pukki ei montaa paikkaa tarvitse ja verkko heiluu.

Jos Suomi pystyy pitämään oman päänsä puhtaana ja Pukki saa paikan… kuka tietää. Sinä voit kokeilla yhden euron riskillä satasen voittamista ja saat mahtavan lisäjännityksen Huuhkajien ensimmäiseen arvokisaotteluun koskaan.

Näin yhden euron veto tuo sinulle satasen puhtaana käteen!

1. Siirry MrGreenille tästä

2. Tee haluamasi talletus (min. 10 euroa)

3. Sijoita 1 euro Suomen voitolle Tanskasta kertoimella 100.00

 4. Jos Huuhkajat voittavat, sinä voitat 100 euroa ja voit nostaa voittosi vaikka heti