Huuhkajien voitto Tanskasta aiheutti peliyhtiölle historialliset tappiot – Suomen jatkopaikka on jo näin todennäköinen

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien voitto Tanskasta viime lauantaina oli jättiyllätys. Vedonlyöntiyhtiö NordicBet teki isot tappiot, koska suomalaiset olivat vakaasti luottaneet Huuhkajiin.

Suomalaiset olivat pelanneet Huuhkajien voiton puolesta, vaikka se ei todellakaan ollut kovinkaan todennäköinen skenaario. NordicBetillä Suomen voittoa pelasivat käytännössä vain suomalaiset.

– Suomen voitolle lyötiin Suomessa paljon vetoja, ja poikkeuksellisen isoilla panoksilla. Muualla maailmassa tilanne oli toinen, sillä peräti 98 prosenttia meille lyödyistä Suomen voittovedoista oli suomalaisten tekemiä, NordicBetin kerroinanalyytikko Mattias Wennerkvist kertoi.

Peliyhtiön tiedotteessa kerrottiin, että Suomen voitto Tanskasta aiheutti yhtiölle yhden firman historian suurimmista tappiopäivistä suomalaisten vedonlyöjien osalta. Suomen voittoa pelattiin runsaasti juuri ennen ottelua, jolloin kerroin oli jopa yli kymmenen.

– Ehkäpä siinä tunne ja kisahuuma vei suomalaisia enemmän kuin järki, mutta nyt se kannatti. Onnittelut vaan suomalaisille ”lottovoittajille”, Wennerkvist sanoi.

Voitto Tanskasta nosti valtavasti Huuhkajien osakkeita jatkopaikan osalta. NordicBet pitää jo varsin todennäköisenä sitä, että Huuhkajat etenisi jatkopeleihin. Suomelle tarjotaan pienintä kerrointa jatkopaikasta Tanskaan ja Venäjään verrattuna. Suomen jatkopaikan kerroin oli maanantaina vain 1.35.

Huuhkajat kohtaa Venäjän keskiviikkona kello 16. Jo tasapeli voisi viedä Huuhkajat todella lähelle jatkopaikkaa.

Lähde: NordicBetin tiedote