Hyviä uutisia – sairaalaan viety venäläispelaaja välttyi vakavalta vammalta

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien toisessakin EM-kisaottelussa nähtiin huolestuttavan oloinen loukkaantuminen, kun Venäjän puolustaja Mario Fernandes satutti selkäänsä ilmakaksinkamppailussa Joona Toivion kanssa. Fernandes putosi korkeuksista ilkeännäköisesti niskalleen maahan, ja jäi tantereeseen tuskaisena makaamaan.

Kylmäsuihkeet ja muut hoitotoimenpiteet eivät tuoneet riittävästi helpotusta, joten puolustaja piti kantaa paareilla pois kentältä, niska tuettuna. Fernandes kiidätettiin varmuuden vuoksi myös sairaalaan tutkimuksiin.

ÄLÄ MISSAA HETKEÄKÄÄN: EM-kisojen LIVE-seurantaan TÄSTÄ!

Sairaalassa kuitenkin selvisi, ettei Fernandes onneksi satuttanut itseään sen vakavammin. Hänet kotiutetaan jo tänään, eikä tarkkailua tarvitse jatkaa yön yli. Asiasta kertoo muun muassa venäläisestä jalkapallosta uutisia englanniksi twiittaava Russian Football News.

Se on kuitenkin vielä epäselvää, onko brasilialaissyntyinen Mario Fernandes pelikunnossa, kun Venäjä kohtaa alkulohkon viimeisessä ottelussaan Tanskan ensi maanantaina. Hän lukeutuu ehdottomasti Venäjän joukkueen tärkeimpiin pelaajiin.