Huuhkajien toisessakin EM-kisaottelussa nähtiin huolestuttavan oloinen loukkaantuminen, kun Venäjän puolustaja Mario Fernandes satutti selkäänsä ilmakaksinkamppailussa Joona Toivion kanssa. Fernandes putosi korkeuksista ilkeännäköisesti niskalleen maahan, ja jäi tantereeseen tuskaisena makaamaan.

Kylmäsuihkeet ja muut hoitotoimenpiteet eivät tuoneet riittävästi helpotusta, joten puolustaja piti kantaa paareilla pois kentältä, niska tuettuna. Fernandes kiidätettiin varmuuden vuoksi myös sairaalaan tutkimuksiin.

ÄLÄ MISSAA HETKEÄKÄÄN: EM-kisojen LIVE-seurantaan TÄSTÄ!

Sairaalassa kuitenkin selvisi, ettei Fernandes onneksi satuttanut itseään sen vakavammin. Hänet kotiutetaan jo tänään, eikä tarkkailua tarvitse jatkaa yön yli. Asiasta kertoo muun muassa venäläisestä jalkapallosta uutisia englanniksi twiittaava Russian Football News.

Se on kuitenkin vielä epäselvää, onko brasilialaissyntyinen Mario Fernandes pelikunnossa, kun Venäjä kohtaa alkulohkon viimeisessä ottelussaan Tanskan ensi maanantaina. Hän lukeutuu ehdottomasti Venäjän joukkueen tärkeimpiin pelaajiin.

Russian Football News

@RusFootballNews

Russian Football News

@RusFootballNews
Mario Fernandes suspected to have picked a thoracic spine injury after that heavy fall in the first half.

Fingers crossed for him! 🤞

Metaratings

@LigaTV
⚡️ У Марио Фернандеса подозрение на травму грудного отдела позвоночника

Здоровья бойцу!
Good news just in, Mario seemingly has escaped serious injury and will be released from hospital today.

Whether he’ll be fit for Denmark is another question.