IL: Uutinen Juhani Ojalan EM-joukkueesta pudotuksesta tuli agentille puun takaa – ”Toivottavasti ei negatiivista vaikutusta ryhmädynamiikkaan”

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajien EM-joukkuevalinnoissa nähtiin tiistai-iltana muutama yllätys, kun Juhani OjalalleAlbin Granlundille ja Niko Hämäläiselle ei löytynyt paikkaa joukkueesta. Suomi valitsi joukkueeseen kymmenen puolustajaa, mutta edellämainittu kolmikko joutui pettymään.

Kokenut 31-vuotias Ojala myönsi jo MTV Urheilun haastattelussa pettyneensä pahasti Markku Kanervan ratkaisuun. Nyt myös Ojalan agentti Teemu Turunen on puhunut suojattinsa rannalle jäämisestä Iltalehdelle. Turunenkaan ei ymmärrä tehtyä ratkaisua. Iltalehden juttu löytyy täältä.

– Se oli tosi iso yllätys. Se tuli ihan täysin puun takaa, Teemu Turunen toteaa.

– Jude on ollut tällä kaudella kaikkien tilastojen valossa Tanskan Superliigassa erinomainen, ja maajoukkueessakin hän on hoitanut hommansa erittäin hyvin.

Turusen mukaan sekä maajoukkuetta seuraavat kannattajat että Ojalan seurajoukkueen Vejlen edustajat yllättyivät päätöksestä huomattavasti.

– Seura ajatteli, että Jude ei välttämättä kuuluisi avaukseen, mutta olisi lähellä sitä. Siellä oletettiin, että hän pelaa turnauksessa ja on tärkeä palanen joukkuetta, Turunen kommentoi keskusteltuaan Vejlen urheilutoimenjohtajan kanssa.

Ojalan agentti ilmaisee myös huolensa siitä, että kokeneen ja ammattimaisen topparin pudotuksella voisi olla ikävää vaikutusta jopa Huuhkajien joukkuehenkeen.

– Toivottavasti tällä ei ole ryhmädynamiikan kanssa negatiivista vaikutusta, koska Jude on kokeneena pelaajana ollut pitkään mukana ja ollut tärkeä palanen joukkuetta.

– Tällainen on kerran elämässä -mahdollisuus – varsinkin suomalaiselle jalkapalloilijalle, joka on tuon ikäinen.

Turunen on toiminut Ojalan agenttina helmikuusta 2017 lähtien.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille