Kaiken mahdollisen Bayern Münchenissä voittanut maailmanmestari siirtymässä Qatariin – ”Nähdään pian”

© Kuva: Getty Images

Kesästä 2012 lähtien Bayern Müncheniä edustanut Javi Martínez on hyvin lähellä siirtoa qatarilaiseen Qatar SC:hen. Edessä olevan siirron paljasti Martínez itse seuran Twitter-tilillä.

– Moi kaikki qatarilaiset urheiluystäväni. Minulla on ilo ilmoittaa, että näen teidät hyvin, hyvin pian. Pysykää kuulolla, Mártinez vihjasi videolla.

32-vuotias puolustavan keskikenttäpelaajan paikalla ja topparina pelannut Martínez on voittanut urallaan jokseenkin kaiken mahdollisen. Bayernissa hän voitti Bundesliigan kaikilla yhdeksällä kaudellaan, ja päälle muun muassa viisi Saksan Cupia ja kahdesti Mestarien liigan. Espanjan A-maajoukkueessa Martínez puolestaan voitti maailmanmestaruuden vuonna 2010 ja EM-kultaa vuonna 2012.

Martínezin sopimus Bayernin kanssa päättyi tänä kesänä, joten hänestä ei tarvitse maksaa siirtokorvausta. Aiemmin Martínezia oli huhuttu takaisin ainakin vanhaan seuraansa Athletic Bilbaoon.

Kun Martínez siirtyi kesällä 2012 Athletic Bilbaosta Bayerniin, tuli hänestä 40 miljoonan euron siirtosummalla Bundesliigan historian silloinen kallein pelaajahankinta.