Kuka enää muistelisi missattua rankkaria? – Gareth Balella uskomaton tilasto keskiviikolta

© Kuva: Getty Images

Wales otti hyvin tiukan otteen paikasta EM-kisojen neljännesvälierissä, kun se kaatoi Turkin Bakussa maalein 2-0. Hyvin todennäköisesti jo nykyinen pistesaldo neljä (ja maaliero) riittää jatkopaikkaan, mutta Wales sinetöisi jatkonsa turnauksessa, jos se ottaa päätöskierroksella Italialta pisteen.

Walesin kapteeni ja johtotähti Gareth Bale ampui ottelussa rankkarin taivaan tuuliin, mutta oli muuten erinomaisella pelipäällä. Bale sai WhoScoredilta ottelusta arvosanakseen 9,41, joka on kirkkaasti turnauksen paras arvosana tähän mennessä.

ÄLÄ MISSAA HETKEÄKÄÄN: EM-kisojen LIVE-seurantaan TÄSTÄ!

Bale syötti molemmat Walesin maaleista, ja järjesteli joukkueelleen kaikkiaan viisi erinomaista maalipaikkaa (”Big chances”). Hyvin mielenkiintoisesti se on enemmän laadukkaita maalipaikkoja, kuin yksikään joukkue oli luonut koko tähänastisessa turnauksessa.

Viisi huippumaalipaikkaa on myös enemmän kuin Bale itse oli järjestellyt kahden viimeisen kauden aikana Real Madridissa ja Tottenhamissa pelaamissaan sarjaotteluissa. Ja se jos mikä on uskomaton tilasto.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.