Kylian Mbappé julkaisi sydäntä raastavan tekstin – legendaariselta Peléltä lohdun sanoja

© Kuva: Getty Images

Hallitseva maailmanmestari ja edellisten EM-kisojen finalisti Ranska on ulkona EM-kisojen puolivälieristä. Ranska putosi, kun se hävisi maanantai-illan trillerissä Sveitsille rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

Rankkarikisassa nähtiin yhdeksän maalia, joista moni syntyi hienoilla, kylmänviileillä vedoilla. Ainoa pelaaja, joka ei laukauksessaan onnistunut oli PSG:n supertähti Kylian Mbappé, jonka yrityksen Yann Sommer torjui. Mbappé pelasi ensimmäisessä EM-turnauksessaan maksimiminuutit 390, muttei tehnyt kisoissa ainuttakaan maalia. Yksi maalisyöttö hänelle tilastoitiin.

Ottelun jälkeen Mbappé julkaisi Twitterissä sydäntä riipaisevan tekstin, jossa hän pahoitteli ranskalaisilta epäonnistumistaan.

– On hyvin vaikeaa kääntää sivua. Suru on valtavaa tämän putoamisen jälkeen, sillä emme pystyneet pääsemään tavoitteisiimme, Mbappé aloitti tekstinsä.

– Olen pahoillani rankkaristani. Halusin auttaa joukkuetta, mutta epäonnistuin. Unen saamisesta tulee vaikeaa, mutta valitettavasti nämä ovat niin paljon rakastamani lajin alamäkiä.

– Tiedän, että te fanit olette pettyneitä, mutta haluaisin silti kiittää teitä tuestanne ja siitä, että olette aina uskoneet meihin. Tärkeintä on palata takaisin vahvempina uusia haasteita varten. Onnittelut ja onnea Sveitsille, Mbappé päätti viestinsä.

Lohdun sanoja Mbappé sai pian pelin jälkeen kenties arvovaltaisimmalta mahdolliselta taholta, brasilialaiselta jalkapallolegenda Peléltä.

– Pidä pää pystyssä, Kylian! Huomenna on uuden matkan ensimmäinen päivä, Pelé kirjoitti.