Walesin maajoukkueessa 23 vuotiaana jo 12 ottelussa esiintynyt Joe Rodon puhui medialle joukkueensa valmistautuessa EM-urakkaansa. Viime lokakuussa kasvattajaseurastaan Swanseasta Tottenhamiin siirtynyt puolustaja sai toki vasta myös kysymykseen viime kauden joukkuetoveristaan, Gareth Balesta.

Bale on antanut viime aikoina kiusoittelevia lausuntoja siitä, miten tietää jo itse uransa tulevat käänteet, muttei voi paljastaa niitä. Yksi ilmoilla olleista teorioista on, että Real Madrid -hyökkääjä päättää koko uransa kisojen jälkeen. Rodonilta kysyttiin, uskooko hän että näin todella käy.

– Ei todellakaan! Se on totta kai täysin Garethin oma asia, eikä minulla ole sen kanssa mitään tekemistä, mutta kaikki täällä Walesissa haluavat pitää hänet mahdollisimman kaukana eläkesuunnitelmista.

Balen lainapesti Spursissa päättyy virallisesti kesäkuun lopussa, ja tämän on määrä palata Real Madridiin, jossa sopimusta on jäljellä tuolloin vielä vuoden päivät. Zinédine Zidanen aikana oli selvää, ettei enää Bale Los Blancosissa tulisi pelaamaan. Ranskalainen ei kuitenkaan enää valmenna joukkuetta, vaan pestin ottaa seuraan palaava Carlo Ancelotti.

Lähde: Sky Sports