MTV Urheilu kertoo kotisivuillaan, että Veikkausliigassa seitsemäntenä oleva SJK on purkanut tähtipelaajansa Emmanuel Ledesman sopimuksen. MTV:n saamien tietojen mukaan potkujen taustalla on argentiinalaisen tulinen yhteenotto keskiviikkoisissa harjoituksissa joukkueen toisen ulkomaalaispelaajan kanssa. Seura päätti sopimuksen purusta nopeasti tämän jälkeen.

SJK ei ole uutista Ledesman lähdöstä vahvistanut, eikä seuran puheenjohtaja Raimo Sarajärvi kommentoinut aihetta MTV:lle. SJK kohtaa torstaina vieraskentällä IFK Mariehamnin.

33-vuotias laitahyökkääjä Ledesma siirtyi SJK:hon viime elokuussa. Hän teki kaudella 2020 yhdessätoista pelaamassaan ottelussa viisi maalia ja syötti kaksi osumaa, tullen valituksi SJK:n vuoden pelaajaksi vain puolen kauden näytöillä. Tällä kaudella Ledesma on tehnyt seitsemässä ottelussa yhden maalin ja syöttänyt yhden.

Päivitys juttuun 24.6. kello 13.58: SJK vahvisti myöhemmin kotisivuillaan Ledesman sopimuksen purun. Tiedotteessa ei kuitenkaan mainita yhteenottoa, vaan lähtöä perustellaan perhesyillä.