SJK vahvisti Emmanuel Ledesman sopimuksen purun – lähdön perusteluina perhesyyt

© Kuva: Juha Tamminen

SJK on vahvistanut kotisivuillaan argentiinalaisen Emmanuel Ledesman poistumisen joukkueesta. Seuran tiedotteen mukaan sopimus on purettu yhteisellä sopimuksella.

Vaikka MTV Urheilu kertoi aiemmin torstaina Ledesman lähdön syyksi harjoituksissa tapahtuneen yhteenoton, ei seuran tiedotteessa tällaisesta puhuta. Sopimuksen purkua perustellaan sillä, että 33-vuotias Ledesma haluaa palata perheensä luo Argentiinaan.

– Toin viime talvena perheeni tänne mukanani, jotta olisimme voineet elää yhdessä tänä vuonna. Mutta sopeutuminen oli heille vaikeaa ja he palasivat kotiin jo maaliskuussa, Ledesma kertoi.

– Sen jälkeen minulla on ollut todella vaikea olla erossa heistä, ja olemme yhdessä tulleet siihen tulokseen, että minun on parasta palata kotiin Argentiinaan.

SJK:n urheilupuolen tekninen johtaja Richard Dorman osoitti Ledesmalle kiitokset työpanoksestaan.

– Seuran puolesta haluan kiittää Ledesmaa siitä kovasta työstä ja intohimosta, jota hän toi Seinäjoelle. Vaikka tämä onkin vaikea päätös, niin yksi seuramme arvoista on perhe, ja siksi uskon, että on oikea päätös päästää Ledesma takaisin kotiin, Dorman kommentoi.