”Onko tämä totta vai olenko happotripillä?” – Hollywood-tähti Matthew McConaughey laittoi ainutlaatuisen show’n pystyyn MLS-liigassa

© Kuva: Getty Images

Matthew McConaughey on paitsi Oscar-voittaja myös kaikesta päätellen ensiluokkainen seremoniamestari. Olikin vain luonnollista, että McConaughey villiinnytti yleisöä osaomistamansa MLS-seuran Austin FC:n ensimmäisessä kotiottelussa.

Vihreään pukuun sonnustautunut filmitähti tarttui muutama päivä sitten avatun Q2 Stadiumin nurmella djembe-rumpuun ja orkestroi katsojien yhteislaulua ennen ottelun alkua.

Amerikkalaiset median jäsenet hehkuttivat stunttia estoitta.

– On kulunut 24 tuntia, enkä vieläkään voi uskoa, että tämä totta eikä vain happotrippi, vitsaili Tom Bogert.

– Yhdysvallat voittaisi jokaiset MM-kisat nyt ja aina, jos Matthew McConaughey olisi joukkueen virallinen seremoniamestari, otsikoi puolestaan Barstool Sports asiasta kertovan artikkelinsa.

Austin FC otti McConaugheyn vierailemassa ottelussa mittaa San Jose Earthquakesista. Noin kaksi päivää sitten pelattu ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin. Austin FC:llä on nyt tilillään yhdeksän ottelua, joista se on haalinut kaksi voittoa ja kolme tasuria.

McConaughey vietti ison osan nuoruudestaan Austinissa, joka on Texasin osavaltion pääkaupunki. Hän osallistuu aktiivisesti uuden jalkapalloseuran päätöksentekoon ja kehottaa pelaajiaan olemaan osa yhteisöä. Hän ei omien sanojensa mukaan halua joukkueeseen läpikulkumatkailijoita.

– Austinissa on viimein joukkue, joka mahdollistaa meille kaupunkimme kannustamisen, totesi näyttelijä huhtikuussa.

– Nyt meillä on paikka, jossa voimme kaikki viettää aikaa.