Rangersin entinen kapteeni Barry Ferguson kehottaa seuraa myymään Glen Kamaran, jos Huuhkajien keskikenttäpelaaja ei allekirjoita jatkosopimusta.

Kamara, 25, kuului päättyneellä kaudella luottopelaajiin Rangersin joukkueessa, joka palasi pitkän tauon jälkeen Skotlannin mestariksi ja eteni Eurooppa-liigassa neljännesvälieriin saakka.

[readmore from=Kamara-Glen]

Hänet on yhdistetty siirtohuhuissa jo jonkin aikaa isompiin ympyröihin, eikä huippukausi Rangersissa ole ainakaan vähentänyt kiinnostusta Suomen maajoukkuepelaajaa kohtaan. Kamara kertoi jo maaliskuussa, että hän on käynyt alustavia neuvotteluja Rangersin kanssa uudesta diilistä, mutta jatkosopimusta ei ole ainakaan vielä syntynyt.

Rangers on siirtohuhuissa yhdistetty Kölnin keskikenttäpelaajaan Salih Özcaniin, mikä saattaa Fergusonin mielestä olla merkki siitä, että Kamara ei ole sitoutumassa seuraan uudella sopimuksella.

Kamaran ja Rangersin sopimus päättyy kesällä 2023. Fergusonin mukaan skottijätti joutuu hankalaan neuvotteluasemaan, jos Kamaralla lähtee viimeinen sopimusvuosi käyntiin.

– Pelaajia ei haluta päästää viimeiselle sopimusvuodelle, kommentoi Ferguson Go Radio Football Show’lle.

– Se (huhut Özcanista) voi olla merkki siitä, että Glen Kamara ei välttämättä sitoudu Rangersiin, mistä johtuen tämän kaverin (Özcan) siirrosta on puhuttu.

– Näyttää siltä, että Glen Kamara ei aio tehdä jatkosopimusta, ja jos hän ei tee sitä, niin silloin [Rangersin] on myytävä hänet ja tuotava toinen pelaaja tilalle.

Kamara on parhaillaan Huuhkajien mukana valmistautumassa ensi viikolla alkaviin EM-kisoihin. Tänään perjantaina Suomi kohtaa viimeisessä kisoja edeltävässä harjoitusottelussaan Viron Helsingissä.