Sport: Barcelonan tähtäimessä hyökkääjä, joka iski Bundesliigassa enemmän maaleja kuin Erling Håland

© Kuva: Getty Images

Espanjalainen jättiseura Barcelona etsii aktiivisesti vahvistuksia joukkueeseensa. Uusi huippuhyökkääjä on asialistan kärkipäässä.

Blaugrana on jo kulkuttanut Sergio Agüeron, 33, ja Memphis Depayn, 27, eikä se aio jättää asiaa siihen. Seura haluaisi Erling Braut Hålandin, 20, tai Lautaro Martínezin, 23, mutta varojen puutteen takia näiden siirtojen toteuttaminen ei vaikuta mahdolliselta. Eintracht Frankfurtin André Silva, 25, on Sportin mukaan viimeisin hyökkääjä, johon Barcelona on iskenyt silmänsä.

Silva kiinnosti Barcelonaa jo silloin, kun hän vielä pelasi Sevillassa 2018–19. Bundesliigassa Silva on kuitenkin löytänyt vielä uuden vaihteen itsestään. 28 liigamaalia 32 ottelussa toi maalipörssin kakkostilan, ja edellä jäi vain Robert Lewandowski, 32.

Silvan markkina-arvo on kohonnut 45 miljoonaan euroon, mutta Eintracht saattaa olla valmis myymään hänet jopa 35 miljoonalla, koska niin moni seura on taloudellisessa ahdingossa.

”Superagenttina” tunnettu Jorge Mendes etsii parhaillaan Silvalle uutta työpaikkaa, ja Barca on yksi niistä seuroista, joiden kanssa hän on neuvotteluja käynyt. Manchester City ja Atlético Madrid ovat olleet myös yhteyksissä.

Barcelona kokee, että Silvan pelityyli sopisi mainiosti joukkueen systeemiin. Seurajohdon täytyisi kuitenkin vielä myydä pelaajia ennen kuin se voi ostaa lisää uusia.