Suomalaisten usko Huuhkajiin ei horju – kaksi suomalaista vedonlyöjää voivat vielä napata todellisen jättipaukun

© Kuva: Getty Images

Maanantai-iltana ratkaistaan B-lohkon jatkoonmenijät, ainakin varmojen jatkajien osalta, kun Suomi kohtaa Belgian ja Venäjä isännöi Tanskaa. Suomalaisten vedonlyöjien usko Huuhkajiin ei ole horjunut.

Vedonlyöntiyhtiö NordicBet tietää kertoa, että suomalaiset ovat lyöneet enemmän Suomen voiton puolesta kuin Belgian. Todennäköisyydet eivät ole Suomen puolella, sillä Huuhkajien voiton kerroin oli maanantaina iltapäivällä yli kymmenen. Tasapelikin on kertoimien valossa melko epätodennäköinen. Belgian voitto sen sijaan tarjosi vain kertoimen 1.34.

Suomalaiset vedonlyöjät olivat vahvasti Huuhkajien takana myös Tanskaa ja Venäjää vastaan. Tanskasta napattu voitto tuottikin NordicBetille isot tappiot. Samanlaista liikehdintää on ollut havaittavissa myös Belgia-ottelun alla.

– Suomalaiset ovat jälleen lyöneet enemmän vetoa Suomen kuin Belgian voiton puolesta, NordicBetin analyytikko Mattias Wennerkvist kertoi tiedotteessa.

Suomella on vielä mahdollisuus jopa lohkovoittoon, mutta se vaatii toki voittoa Belgiasta ja suotuisaa tulosta Venäjä-Tanska-ottelusta.

– Kaksi suomalaista vedonlyöjää uskoivat Suomen lohkovoittoon jo hyvissä ajoin ennen turnauksen alkua. Tuolloin kerroin Suomen lohkovoitolle oli 23, Wennerkvist sanoi.

Suomen ja Belgian välinen kamppailu käynnistyy kello 22.

Lähde: NordicBetin tiedote