Bayern Müncheniltä selkeä kannanotto Robert Lewandowskin tilanteeseen: ”Emme etsi seuraajaa”

© Kuva: Getty Images

Bayern Münchenin tähtihyökkääjä Robert Lewandowski palkittiin viime vuonna saavutuksistaan ja huikesta kaudestaan FIFA:n The Best -palkinnolla. Myös tänä vuonna puolalainen on yksi suurimmista suosikeista The Bestin ja vuosi sitten jakamatta jätetyn Ballon d’Orin voittajaksi, sillä niin huimana Lewandowskin maalitahti on Bayernin paidassa jatkunut.

Alkukesän aikana esille nousi myös huhuja Lewandowskin mahdollisesta seuranvaihdosta. Huhuissa mainittiin niin La Liga -jättejä kuin Valioliigaakin, viime aikoina erityisesti Chelsea. Bayern Münchenin puheenjohtaja Herbert Hainer on kuitenkin nyt vakuuttanut Spoxin ja Goalin haastattelussa, ettei seuralla ole mitään aikomusta luopua Lewandowskista ennen aikojaan.

– Hänen sopimuksensa jatkuu vielä kaksi vuotta. Sen aikaa hän pelaa varmasti FC Bayernissa, Hainer totesi 32-vuotiaasta Lewandowskista.

– Sanoin jo jokin aika sitten, että voin hyvin kuvitella hänen kuuluvan joukkueeseemme sen jälkeenkin. Seuraavat kaksi kautta hän pelaa joka tapauksessa meillä.

Bayernin suhteen on liikkunut huhuja Lewandowskin seuraajasta, muun muassa Borussia Dortmundin norjalaissensaatio Erling Braut Hålandista. Nämä huhut Heiner ampui kuitenkin nopeasti alas.

– Tällä hetkellä emme etsi seuraajaa, sillä Robert pelaa meillä varmasti vielä kaksi vuotta. Sen jälkeen voimme keskittyä hänen seuraajaansa.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004