”Hän on saapunut Valioliigaan” – HIFK kiusoittelee kovan luokan hankinnalla, onko tulokas tämä MLS-ikoni?

© Kuva: Getty Images

Veikkausliigassa kuudentena oleva HIFK on julkaissut Twitterissä varsin kiusoittelevan twiitin, joka antaa luvan odottaa seuraan kovan luokan hankintaa. Pelaajatulokkaan nimi aiotaan julkistaa perjantaina kello 13, mutta ennakkotietojen mukaan hänellä on pelikokemusta sekä MLS:stä että Englannin Valioliigasta. Klippiin HIFK on poiminut selostuskommentteja miehen otteista kummassakin sarjassa.

– Tekniikka on erinomaista, viimeistely vielä parempaa ja hän on tasoittanut pelin! Uskomaton tarina, hän on todella saapunut Valioliigaan, yhdessä pätkässä hehkutetaan.

– Uskomaton voima pienessä tilassa ja mikä saksipotkumaali, toinen MLS:stä peräisin oleva pätkä ylistää.

Pelaajajulkistus vahvistetaan siis vasta perjantaina, mutta mitä ilmeisimmin vahvistus on Kei Kamara, sillä allaoleva MLS:n julkaisema klippi syksyltä 2019 sopii HIFK:n twiitin lainauksiin. Syyskuussa 37 vuotta täyttävä Kamara ei ole pelannut tänä vuonna missään, mutta uran aikana otteluita on MLS:ssä kertynyt 373. Niissä sierraleonelaishyökkääjä on tehnyt 135 maalia. Ne riittävät sarjan kaikkien aikojen maalitilastossa kolmanteen sijaan.

MLS:ssä Kamara on edustanut kahdeksaa eri seuraa. Valioliigassa hän pelasi 11 ottelua Norwichin joukkueessa kaudella 2012-2013, tehden Kanarialinnuille yhden maalin. Sierra Leonen A-maajoukkueessa Kamara on pelannut 27 ottelua, joista viimeisimmän viime kesäkuussa. Tuossa ottelussa hän viimeisteli maajoukkueuransa neljännen maalin. Tuo maali vei Sierra Leonen ensimmäiseen Afrikan-mestaruusturnaukseensa 26 vuoteen.

Johtopäätökseen Kei Kamaran saapumisesta Helsinkiin on tullut muun muassa ESPN:n toimittaja Jorge Ramos.

 


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004