Veikkausliigan keskiviikkona pelatussa ottelussa FC Haka-FC Honka nähtiin harvinainen ja erikoinen tuomarivirhe. Erotuomari Peiman Simani ajoi suoralla punaisella suihkuun vain viisi minuuttia aiemmin kentälle vaihdetun Eero-Matti Auvisen, vaikkei tämä edes rikkonut tilanteessa. Todellisuudessa rikkoja oli Niklas Friberg. Tilanteesta tuomittiin Hongalle myös rangaistuspotku.

Palloliitto oikaisi heti torstaina kyseisen tuomarivirheen. Näin päätös kentältä poistosta kohdennetaan Niklas Fribergille, kuten kuuluukin. Auvisen automaattinen pelikielto on näin ollen kumottu, ja Niklas Friberg on puolestaan pelikiellossa Hakan seuraavassa ottelussa, joka on maanantaina pelattava vieraspeli Ilvestä vastaan.

Palloliitto ja Veikkausliiga tiedottivat päätöksestä kotisivuillaan.

Ottelu oli Peiman Simanille uran ensimmäinen ottelu Veikkausliigassa.