© Kuva: Juha Tamminen

HJK – SJK: Eurokiireiden lomassa sarjapeli

Veikkausliiga
HJK – SJK
Lauantai 31.07. klo 17:00

HJK:lla pitää kiirettä, kun joukkue pelaa tällä hetkellä europelejä viikolla ja Veikkausliigaa viikonloppuisin. Tätä varten joukkueen rosteri juuri onkin niin leveä – miehistöä pystyy kierrättämään tason kärsimättä liikaa. SJK suorittaa tällä kaudella sangen mukavasti, sillä ottelusarake näyttää viime peleistä voittopuolisesti vihreää ja tällä menolla joukkue selviää jatkosarjaan kuuden joukkoon.

Klubilla on takanaan kova viikko. Ensin Haka kaatui ottelun alkupään maaleilla 2-0 ja viikolla haastettiin Mestarien liigan karsinnassa Malmö ihan tosissaan. Putoamisen jälkeen vuorossa ovat Eurooppa-liigan karsinnat, ja tämän ottelun jälkeen matka vie joukkueen Bakuun. Toni Koskela miettii varmasti avauskokoonpanon tarkkaan, jotta rasitus jakautuu pelaajille järkevästi. Malmö-pelistä tuli jobinpostia, sillä Atom Tanaka on loppukauden poissa. Pari muutakin loukkia isännillä on.

SJK:lta puuttuu tällä hetkellä ainoastaan Mehmet Hetemaj. Seinäjokiset hankkivat keskikentälle Brandon Wilsonin, joka saanee debyyttinsä lauantain ottelussa. Edellisessä ottelussa SJK oli tiputtaa pisteitä, kun vahvistuksia kahminut AC Oulu tuli takaa tasoihin. Lopulta SJK otti kuitenkin ottelusta kolme pistettä. Klubia SJK ei ole ikinä voittanut Helsingissä, ja tavoitteena onkin varmasti isäntien kotitaian murtaminen. Juuri Malmö on ainoa joukkue, joka tällä kaudella on Helsingissä juhlinut millään tavalla.

Lyö vetoa ottelusta:

SJK saa nyt mahdollisuuden, sillä europelien väliset sarjapelit ovat aina vaikeita. Klubin materiaalin leveys on kuitenkin muistettava, ja otteluruuhkasta huolimatta kotivoitosta saa rahoilleen parhaan vastineen. Vetosuositus on siis HJK voittaa ottelun kertoimella 1,81.

Huomaa varhainen voitonmaksu illä!

illä on mahtava kampanja meneillään: valituista liigoista saat voitot heti käteisenä, jos vetokohteesi siirtyy kahden maalin johtoon – riippumatta ottelun lopputuloksesta! Lue lisää:

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.