Jere Urosella katastrofistartti Ranskassa – suora ulosajo ”tappotaklauksesta” harjoituspelissä alasarjajoukkuetta vastaan

© Kuva: Getty Images

Hienon EM-turnauksen Huuhkajien paidassa pelannut Jere Uronen siirtyi alkavaksi kaudeksi astetta kovempiin ympyröihin, kun hän teki kolmivuotisen sopimuksen ranskalaisen Stade Brestin kanssa. Pitkään Belgiassa pelannut laitapuolustaja pääsee siis näyttämään osaamistaan TOP 5 -sarjassa Ligue 1:ssä.

Uronen nähtiin ensi kerran tositoimissa keskiviikkona, kun hän oli Brestin avauskokoonpanossa harjoitusottelussa Ranskan neljännellä sarjatasolla pelaavaa Plabennecia vastaan. Suomalaisen debyytti kesti kuitenkin vain 14 minuuttia, kunnes hänet ajettiin suoralla punaisella ulos.

Otteluraporttien ja liveseurannan mukaan Uronen taklasi Plabennecin kärkimies Raphaël Gerbeaud’ta erittäin rajusti, ja Gerbeaud kannettiin kentältä pois paareilla.

Le Télégramme kuvailee 20-vuotiaan Bordeaux-kasvatti Gerbeaud’n loukkaantumista erittäin vakavaksi, ja myös ottelusta livetwiitannut Brest on Air arvelee Gerbeaud’n kauden olevan pilalla. Brest on Airin twiittien mukaan taklaus oli sellainen, ”jollaisen vuoksi ottelu olisi keskeytetty Ligue 1:ssä”. Tilillä kuvataan Urosen taklausta ”tappotaklaukseksi”.

Lähes koko ottelun kestäneestä alivoimastaan huolimatta Brest kaatoi kolme sarjaporrasta alempana pelaavan vastustajansa maalein 4-2. Ligue 1 -kausi käynnistyy vain kymmenen päivän kuluttua.

Jere Uronen myös esiteltiin medialle keskiviikkona. Allaolevasta twiitistä voi kuunnella miehen mietteitä siitä, mitä hän uudelle joukkueelleen uskoo tarjoavansa. Uronen puhui medialle englanniksi.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004