Joel Pohjanpalo jälleen uuteen seuraan? – Bild: ”Neuvottelut jo käynnissä”

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien ainoan maalin kesän EM-kisoissa tehnyt Joel Pohjanpalo aloittaa mitä ilmeisimmin kauden 2021-2022 jälleen uudessa seurajoukkueessa. Näin käy ainakin, jos Bildin tietoihin on uskominen ja jo käynnissä olevat neuvottelut etenevät maaliin.

Bayer Leverkusenin uusi valmentaja Gerardo Seoane ei tiettävästi näe suomalaiselle käyttöä ryhmässään, joten edessä on mitä todennäköisemmin jälleen seurasiirto. Tällä kertaa kyseessä ei kuitenkaan olisi laina, vaan pysyvä siirto.

Bildin mukaan Pohjanpalosta on kiinnostunut bundesliigaseura 1. FC Köln. ”Neuvottelut ovat jo käynnissä”, saksalaislehti kirjoittaa.

Bayer Leverkusen toivoo Bildin mukaan saavansa Pohjanpalosta reilun miljoonan euron korvauksen. Köln puolestaan toivoo saavansa hyökkääjän riveihinsä korvauksetta, sillä hänen sopimustaan Leverkusenin kanssa on jäljellä enää yksi kausi.

Pohjanpalo siirtyi Bayer Leverkuseniin jo kesällä 2013, mutta on pelannut kahdeksan vuoden aikana ”Werkselfin” paidassa vain 23 kertaa. Sen sijaan hän on pelannut lainalla viidessä eri seurassa. Kaikkiaan Pohjanpalo on pelannut Leverkusenin ja Union Berlinin joukkueissa 39 bundesliigaottelua, joissa hän on tehnyt 13 maalia.

Pohjanpalon viime kauden seura Union Berlin ei käyttänyt lainasopimuksessa ollutta osto-optiota. Seura perusteli päätöstä sillä, että optiosumma oli koronapandemian vuoksi seuralle liian kallis. Summa neuvoteltiin, kun vielä uskottiin yleisön palaavan katsomoihin kauden 2020-2021 aikana, mutta lopulta näin ei tapahtunutkaan. Pohjanpalo kertoi itse asiasta t-onlinen haastattelussa EM-kisojen alla.

Varmaa siirto ei vielä ole, sillä Bildin mukaan 1. FC Köln voisi maksaa vaaditun yli miljoonan euron siirtosumman vain, jos se myy sitä ennen Transfermarktin mukaan arvokkaimman pelaajansa, Tunisian maajoukkuepelaaja Ellyes Skhirin. Kölnin kärkimiesosastolta löytyvät toistaiseksi 30-vuotias ruotsalainen Sebastian Andersson sekä 33-vuotias ranskalainen Anthony Modeste, joka on Pohjanpalon tavoin kärsinyt urallaan useista loukkaantumisista.

Köln sijoittui viime kaudella Bundesliigassa 16:nneksi, ja säilytti sarjapaikkansa voitettuaan karsinnoissa Holstein Kielin yhteismaalein 5-2. HJK:sta maailmalle lähtenyt Pohjanpalo on edustanut Saksassa Bayer Leverkusenin ja Union Berlinin lisäksi myös VfR Aalenia, Fortuna Düsseldorfia ja Hamburger SV:tä.

Lähde: Transfermarkt


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004