SJK Akatemian ja Herculeksen välinen miesten Kakkosen ottelu päättyi torstaina ikävissä merkeissä.

Tunteet kävivät kuumana seinäjokisten 5-4-voittoon päättyneessä pelissä vielä loppuvihellyksen jälkeenkin, kun SJK:n maalivahti Salifu Senghore kävi lyömässä Herculeksen Sami Karjalaista takaapäin.

Hetkeä aiemmin Herculeksen Oskari Haanpää oli saanut suoran punaisen kortin. Palloliiton tulospalveluun ottelusta ei enempää punaisia kortteja ole merkattu, vaikka meno yltyikin väkivaltaiseksi. Keltaisia kortteja pelissä nähtiin kahdeksan kappaletta, joista seitsemän jaettiin viimeisen vartin aikana.

SJK kuvailee loppuhetkien tapahtumia sivuillaan seuraavasti:

– Kun pelattiin jo toista lisäajan minuuttia, potkaisi Herculeksen Oskari Haanpää SJK Akatemian Valentín Gascia sääreen, ja tuomari nosti samantien punaisen kortin. Peli päättyi kuitenkin SJK Akatemian voittoon, mutta vielä loppuvihellyksen jälkeen nähtiin lisää draamaa. SJK Akatemian maalivahti kuumeni Hercules-pelaajan huutelusta, ja kentälle saatiin melkein joukkotappelu aikaan.

Voit katsoa videon tilanteesta TÄÄLTÄ.

Hercules ei ole kirjoitushetkellä kommentoinut tapahtumia kanavissaan.

SJK Akatemia johtaa Kakkosen C-lohkoa pisteen erolla OTP:hen ennen muita kahdeksannen kierroksen pelejä, ja Hercules on sarjassa viidentenä.

Artikkelia muokattu 2.7.2021 klo 11.37: Lisätty Karjalaisen nimi.